Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
4 факти впливу порно на відносини
  • 29.11.2016
Порно викликає залежність

Як і будь-який легкодоступне задоволення, порнографія легко входить в звичку. Всьому причиною дофамін – гормон, який відповідає за задоволення від досягнення своєї мети. Коли у вас трапляється оргазм, ваш мозок дуже швидко формує причинно-наслідковий зв’язок, нашіптуючи вам: “Можемо робити так, коли захочемо. До чого ж це просто!” Це набагато легше, ніж реальний секс, під час якого потрібно не тільки рухатися, але і думати про партнера.

Пари, які не дивляться порно, міцніше

До такого висновку прийшла Аманда Меддокс, досліджуючи поведінку чоловіків і жінок у віці від 18 до 34 років, які перебувають у відносинах. Аманда і її колеги-вчені оцінювали частоту сварок в парі, рівень сексуальної задоволеності партнерів і ймовірність зрад. З’ясувалося, що 76,8% чоловіків і 34,6% жінок дивляться порно на самоті.

Ті пари, де жоден з партнерів не дивиться порно, сваряться набагато рідше і менш схильні до зрад. Крім того, як не дивно, ступінь задоволеності сексуальними стосунками у таких пар набагато вище.
У той же час ті, хто дивиться порно зі своїм партнером, більш сексуально задоволені, ніж тим, хто робить це без компанії.

Пари, де дивляться порно, менш близькі

Дослідники Наталіель Ламберт і Сесенья Негашев влаштували експеримент. Вони дивилися відеоролики, де пари виконували завдання: один з партнерів із зав’язаними очима малює об’єкт, спираючись на підказки другого партнера. У тих пар, де учасники дивилися порно, це виходило набагато гірше. Що говорить про те, що розуміння в парі було на порядок нижче.

В іншому експерименті брали участь тільки ті пари, де обидва партнери дивилися порно. Дослідники розділили учасників на дві групи: першу групу попросили на три тижні відмовитися від перегляду порно, а другу – від своєї улюбленої їжі. В результаті учасники, що входили в першу групу, підтвердили, що за ці три тижні їх відносини покращилися, вони стали ближче і почали краще розуміти один одного.

Порнографія може стати причиною зради

В іншому дослідженні Андреа Маріа Гвінн і Натаніель Ламберт вивчали, що саме так приваблює людей в порно, і які ідеї вони з нього витягують. З’ясувалося наступне.

По-перше, людям подобається спостерігати за фізично привабливими і при цьому доступними людьми на екрані. У зв’язку з цим власний партнер – ймовірно, не такий відкритий, не такий ідеальний і далеко не завжди готовий до сексу – здається менш привабливим.

По-друге, порнографія переконує глядачів, що часта зміна партнерів – це нормальне явище. Ця ідея починає здаватися все більш привабливою, а значить, і ризик зради в парі зростає.

Джерело: http://fakty.ictv.ua

Популярні теми

15.05.2023, 09:56
Як вивести хруща з ділянки
12.05.2022, 13:27
Найближчої ночі можливі грозові дощі на Черкащині
28.06.2023, 13:45
Шукаємо параюристів безоплатної правової допомоги!
03.12.2016, 22:07
Белорусский путешественник Ян Меднис показал красоту Украины в потрясающем видеоролике.
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з іншими.
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Регістрація | Вхід ]