Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
5-денна кавунова дієта, яка позбавить вас 7 кілограм
  • 06.08.2017
Якраз сезон кавунів - чому б не почати худнути?

 Основна вимога кавунової дієти у найбільш жорсткому її варіанті - обмеження на кількість з'їдених кавунів на добу: 1 кілограм кавуна на 10 кг маси тіла і повна заборона на вживання інших продуктів. Будь-які обмеження щодо часу прийому їжі відсутні - їсти кавун можна в будь-який час, а от пити можна зелений чай або звичайну воду. Пише Країна здоров'я.

Якщо ви відчуваєте, що на одному кавуні довго не протягнете, спробуйте другий варіант дієти. Це меню дещо менш жорстке за рахунок додавання до кожного прийому їжі до двох шматків житнього хліба. У цьому випадку тривалість кавунової дієти може бути збільшена до 8-10 днів. Як і в першому випадку, інші продукти заборонені (можна тільки кавун і житній хліб).

Однак, лікарі застерігають: більше 10 днів дотримуватися кавунової дієти навіть в другому варіанті меню не слід - але після закінчення дієти для закріплення ефекту схуднення рекомендується нежирне білково-вуглеводне харчування: овочі та фрукти в будь-якому вигляді, всі види круп, злакові, риба, курка, сир, сир, яйця і т.д. на сніданок і обід.
 

Популярні теми

06.06.2023, 14:19
Замість «хімії» - ревінь
19.05.2022, 14:57
НА ЧЕРКАЩИНІ ВИКРИЛИ РОЗТРАТУ МАЙЖЕ ТРЬОХ МІЛЬЙОНІВ ГРИВЕНЬ З БЮДЖЕТУ
27.02.2023, 13:36
Тибетська малина
29.11.2016, 22:03
Дружина Гросіцкі в провокаційних трусиках
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з іншими.
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Регістрація | Вхід ]