- 02.05.2023
На перший погляд, черв'яки ще не проблема. Ягоди можна варити, закочувати компоти і навіть їсти. Достатньо лише замочити на 30-60 хвилин урожай у солоній воді, попередньо очистивши від гілок.
Розчин готують із 1 ч. л. солі на 1 л води. Натурам чутливим та вразливим краще провести обробку.
Перша обробка проводиться до набухання бруньок, друга на початку цвітіння та при дозріванні плодів.
Для закріплення досягнутих результатів має сенс розмістити на деревах пастки з липкою стрічкою або приготувати суміш самостійно (2 ст. л касторової олії, 1 ст. л меду і каніфолі, змішати і нанести на будь-яку поверхню, яку можна підв'язати на гілки).
Розчин готують із 1 ч. л. солі на 1 л води. Натурам чутливим та вразливим краще провести обробку.
Перша обробка проводиться до набухання бруньок, друга на початку цвітіння та при дозріванні плодів.
Для закріплення досягнутих результатів має сенс розмістити на деревах пастки з липкою стрічкою або приготувати суміш самостійно (2 ст. л касторової олії, 1 ст. л меду і каніфолі, змішати і нанести на будь-яку поверхню, яку можна підв'язати на гілки).
Популярні теми
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з іншими.
Будь-те першим, поділіться думкою з іншими.