Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
"Дике дитинство": Багатодітна мама розповіла, як ростуть її діти без телевізора і гаджетів
  • 23.01.2017
Фотограф Ніки Бун, мама чотирьох дітей, показала серією знімків, розповівши, що таке справжнє вільне дитинство, яке проходить в єдності з природою і без гаджетів в руках. Історією сім'ї поділився портал ADME, передають Ненудні новини.

Ще в юності Ніки Бун захоплювалася фотографією, проте з роками і додатками, що додалися турботами дівчина була змушена відсунути своє хобі на другий план. Правда, коли Нікі оселилася в сільській глибинці Нової Зеландії і народила чотирьох дітей, руки знову потягнулися до камери і улюбленій справі.

Пристрасть до фотографії повернулася з новою силою. Ніки Бун спостерігала, як її діти пізнають світ навколо, і це стало кращим натхненням. Серію знімків, присвячених життя своїх дітей, фотограф назвала "Дике дитинство".

"Мої діти живуть без телевізора і сучасних гаджетів. Наш спосіб життя може здатися комусь складним або дивним, але я така щаслива, що ми живемо у цьому магічному місці", - розповіла Ніки Бун.

"Мої діти приходять додому всі в грязі, і я розумію, це те, що їм потрібно. Вони бігають, де захочуть, і існують в єдності з природою. Вони живуть тут і зараз, дикі і вільні. І нічого не стоїть між їх маленькими душами і природою", - додала вона.
 

Сільське життя Ніки і її дітей вимагає багато сил і праці, однак мама впевнена, що таким чином діти повністю розуміють, як саме сім'ї дістаються блага.

"Вони бачать, звідки береться їжа. Що таке життя та смерть. Вони осягають життя. З усіма її, часом непростими, уроками", - підкреслила фотограф.

Популярні теми

10.05.2022, 08:29
Мешканці Черкащини стали жертвами шахрайської схеми «Ваш знайомий у лікарні»
24.07.2019, 10:24
Особливий рецепт огірочків по-баварські на зиму.
05.04.2023, 14:23
Сода для пишного цвітіння домашніх квітів
13.03.2017, 07:34
Що відбувається з мозком під час молитви, – дослідження
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з іншими.
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Регістрація | Вхід ]