Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Як розпочати день, щоб він був успішним
  • 03.02.2017

Середньостатистична людина починає день однаково: прокидається, вмивається, намагається перекусити і швидко зібратися на роботу. Однак існують реально працюють способи організувати день так, щоб точно все встигнути, і не дуже сильно втомитися.

Ранок – це фундамент дня, тому організувати його потрібно правильно. Саме в цей період набирається енергія, якої має вистачити на цілий день, в іншому випадку не вдасться зробити все задумане. Часу з ранку, як правило, не вистачає, однак якщо внести в "натоптаний" розклад невеликі корективи, ранок можна зробити набагато ефективнішим, пише planet-today.ru.
 

Перш за все, почати день варто з масажу вух. Саме на вухах розташовано близько 170 активних точок, за допомогою яких можна впливати практично на всі внутрішні органи. Перед тим, як почати масаж, потрібно розтерти долоні.

Щоб прискорити очищення печінки і судин, досить випивати з ранку склянку теплої води з лимоном натщесерце за півгодини до сніданку.

Крім того, можна з'їсти з ранку чайну ложку меду, який зарядить енергією. За кілька хвилин до виходу потрібно дати собі можливість розслабитися і проговорити все, що потрібно зробити в цей день, паралельно заряджаючи себе хорошою енергією.

Психологи рекомендують створювати правильний настрій з самого ранку. Для цього можна по дорозі на роботу помітити щось хороше. Наприклад, красиву клумбу або стильно одягнену дівчину. Такий фокус на приємні речі допоможе налаштувати себе на успіх і зберегти потрібний настрій.

Популярні теми

19.08.2017, 07:53
Яблучний Спас: прикмети, ворожіння і ритуали
06.04.2023, 13:48
Чим краще мульчувати полуницю
15.03.2017, 09:56
5 домашніх рослин для лікування депресії
15.05.2017, 08:42
Як зробити талію тонше: важливі поради для молодих мам
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з іншими.
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Регістрація | Вхід ]