Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Як в лічені секунди позбутися набряків під очима
  • 21.02.2017

Існує безліч способів і рецептів, як в лічені секунди позбутися набряків під очима

Дивлячись вранці в дзеркало, будь-хто з нас хоча б раз помічав на своєму обличчі припухлості або набряклість. Причиною цьому може служити банальна перевтома організму, стрес, вживання великого об'єму рідини перед сном або навпаки нестача її в організмі, недолік кисню або поганий кровообіг.


4 способи позбутися від набряклості

Існує безліч способів і рецептів, як в лічені секунди позбутися набряків під очима. Зупинимося на найбільш дієвих і перевірених рецептах, пише storinka.com.ua.

Мабуть, найпростіший спосіб швидко позбутися від набряків – це прикласти до очей заварені і охолоджені пакетики з чаєм. З цим може впоратися будь-який вид чаю, відштовхуйтесь від своїх уподобань і, звичайно ж, наявності чаю в будинку.

Також ще одним рекордсменом по усуненню набряків є огірок, який ще й чудово освіжає шкіру. Його можна використовувати, просто нарізавши кружальцями і приклавши до очей на 20 хвилин, так і якщо, дозволяє час, можна його натерти на крупній тертці і прикласти отриману кашку до очей.

Якщо під рукою не виявилося огірка, то картопля знайдеться в кожному будинку. Його також можна використовувати, як і огірок. Найбільший ефект від тертої картоплі буде, якщо додати в неї трохи свіжої петрушки. Можна також зробити компрес або примочки для очей з картопляного соку.

Про користь найпоширенішої квітки в домашній аптечці – ромашці можна говорити нескінченно. Ви моментально відчуєте полегшення, приклавши до очей змочені в настої ромашки ватяні диски.

Ну і найпростішим і екстреним способом, якщо у вас не виявилося під рукою нічого з перерахованого вище, є звичайнісінький лід, який можна легко приготувати, використовуючи морозильну камеру. Звичайно, можна попрацювати і заморозити настій ромашки або чаю, і тоді вранці ви легко зможете швидко позбутися від набряків.

Популярні теми

15.03.2023, 08:35
Делікатесна зелень
14.02.2017, 17:16
Вживати яку каву небезпечно для здоров'я
09.05.2022, 14:10
В Україні продовжує дорожчати автогаз: які нині ціни пропонують мережі АЗС
02.11.2023, 16:13
Оптимальні рівні вологості для кімнатних рослин.
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з іншими.
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Регістрація | Вхід ]