Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Як волоський горіх впливає на організм людини
  • 14.03.2017
Всього дві порції волоських горіхів в день знижують і стабілізують рівень цукру в крові у людей, які страждають від цукрового діабету другого типу. До таких висновків учені з лікарні Святого Майкла (Торонто, Канада) прийшли після аналізу даних 12 клінічних випробувань.

 При цьому найбільш позитивний ефект у даному плані мають лісові горіхи, волоські горіхи кеш'ю, а ось арахіс слід виключити. У дослідженні взяли участь чотириста п'ятдесят чоловік. Тести показали, що при щоденному вживанні горіхів покращилися показники двох ключових маркерів цукру в крові.

Один з тестів, HbA1c, визначав рівень цукру в крові, а інший тест, що вимірює рівень глюкози натще, оцінював рівень цукру в крові після того, як пацієнти не їли протягом восьми годин.
Одна порція горіхів визначена дієтологами як тридцять грамів або чверть чашки. Учасники клінічних випробувань з'їдали в середньому п'ятдесят шість грамів горіхів в день.

Експерти кажуть, що горіхи – відмінний спосіб підтримувати здоровий рівень цукру в крові в контексті структури правильного харчування. Незважаючи на велику кількість калорій в горіхах, вони є здоровою закускою, і люди при їх вживанні не набирають вагу.


Автор: headinsider
 

Популярні теми

29.11.2016, 21:49
Кілька інопланетних колоній на Венері розгледіли уфологи на знімках NASA.
03.04.2023, 13:28
Холоди змушують регулярно топити печі та каміни, щоб зберігати в будинку затишок тепло і при цьому виділяє цінний ресурс - золу.
16.05.2022, 14:00
ПАТРУЛЬНІ ПОВЕРНУЛИ ЗАГУБЛЕНОГО ХЛОПЧИКА
13.05.2022, 13:04
ЗА ДОБУ СМІЛЯНСЬКІ РЯТУВАЛЬНИКИ ДВІЧІ ГАСИЛИ ПОЖЕЖІ У БУДКАХ
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з іншими.
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Регістрація | Вхід ]