- 23.05.2023
1. Для капусти:
За сезон я поливаю капусту 3 рази оцетом (9%). Беру 100 мл оцту на 10 л. води. Поливаю лійкою, капуста виростає хрусткою і солодкою.
2. Для цибулі:
Беру 200 г дріжджів на 25 л відро води, настоюю 2 години і поливаю.
3. Для кpопу:
Кріп підгодовую сечовиною: 2 ложки сечовини на 20 л води.
4. Для редиски:
Β 10 л води додаю 300 г дерев'яної золи. Πоливаю розчином увечері, під саме коріння.
5. Для болгарського перцю:
Беру 1 л води, 50 г дріжджів, пів склянки цукру і залишаю на 7 днів. Після цього важливо розбавити водою. 1 склянку підгодівлі на 10 л води і поливаю.
6. Для огірків:
700 г банку цибулиння висипати в 10 л відро води і довести до кипіння, зняти з вогню, закрити кришкою і настояти 12 - 14 год. Розбавити водою: на 1л настою 4л води. Рясно обприскувати бадилля огірків і обприскувати і пролити грунт.
За сезон я поливаю капусту 3 рази оцетом (9%). Беру 100 мл оцту на 10 л. води. Поливаю лійкою, капуста виростає хрусткою і солодкою.
2. Для цибулі:
Беру 200 г дріжджів на 25 л відро води, настоюю 2 години і поливаю.
3. Для кpопу:
Кріп підгодовую сечовиною: 2 ложки сечовини на 20 л води.
4. Для редиски:
Β 10 л води додаю 300 г дерев'яної золи. Πоливаю розчином увечері, під саме коріння.
5. Для болгарського перцю:
Беру 1 л води, 50 г дріжджів, пів склянки цукру і залишаю на 7 днів. Після цього важливо розбавити водою. 1 склянку підгодівлі на 10 л води і поливаю.
6. Для огірків:
700 г банку цибулиння висипати в 10 л відро води і довести до кипіння, зняти з вогню, закрити кришкою і настояти 12 - 14 год. Розбавити водою: на 1л настою 4л води. Рясно обприскувати бадилля огірків і обприскувати і пролити грунт.
Популярні теми
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з іншими.
Будь-те першим, поділіться думкою з іншими.