Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Назвали алкогольні напої, які можна вживати на дієті
  • 20.07.2017
Дієтолог Кері Ганс назвала алкогольні напої, які можна вживати на дієті.

 Під час дієти зазвичай переглядається харчування на користь некалорійних і корисних продуктів, але при цьому багато хто стикається з проблемою неможливості схуднення, пише Prevention.
 Однією з причин може стати часте вживання алкоголю, особливо коктейлів. Більшість напоїв містять багато цукру, а якщо врахувати, що алкоголь - напій вечірок, то, виходить, що на ніч організм отримує багато калорій, які не встигає спалити.
 
Таким чином, дієтолог радить переглянути свої смаки в алкоголі і вибирати прості напої. Крім того, Кері Ганс рекомендує стежити за кількістю випитого алкоголю не тільки через його калорійнысть а й через те, що він розпалює апетит. Якщо ви на дієті, то експерт пропонує звернути увагу на наступні алкогольні напої:

 Горілка
Калорійність на 100г: 231 кал

Кращий напій з горілки - горілка з содовою і часточкою лимона. Простий коктейль не містить цукру, жирів і вуглеводів. За словами дієтолога, краще відмовитися від коктейлів, де є сік або лимонад, через високий вміст цукру.

Ром
Калорійність на 100 г: 231 кал

Якщо ви не любите ром в чистому вигляді, можете зробити коктейль з дієтичної коли. Але, при цьому, слід скоротити кількість напоїв. Найгіршим вибором є Піна колада, яка містить в три рази більше калорій, а також - цукор і вуглеводи.



 Віскі
Калорійність на 100г: 250 кал

Крім віскі в чистому вигляді, дієтолог пропонує класичний коктейль Манхеттен, в якому хоч і є вуглеводи, але їх вміст незначний.

Джин
Калорійність на 100г: 260 кал

Хорошим дієтичним коктейлем стане джин з мартіні. У ньому немає зайвих вуглеводів і цукру. Але від улюбленого джина з тоніком доведеться відмовитися через високий вміст цукру.

 Текіла
Калорійність на 100г: 230 кал

Якщо ви віддаєте перевагу коктейлям, дієтолог пропонує обрати Палому - легшу версію Маргарити. У такому напої міститься набагато менше цукру і калорій, ніж в Маргариті.

Популярні теми

10.05.2022, 12:28
У Черкаській області судитимуть неповнолітнього, який робив "закладки"
30.09.2017, 08:48
День святих мучениць Віри, Надії, Любові та матері їх Софії
12.05.2022, 13:49
Перейменована "ОПЗЖ" перестала існувати у Верховній Раді
06.03.2017, 11:24
Напередодні 8 березня – 8 цікавих фактів про Міжнародний жіночий день!
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з іншими.
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Регістрація | Вхід ]