Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Помилки протягом пошуків роботи: що під забороною?
  • 24.09.2021
Існує невеликий список тих дій, які приведуть вас до повноцінного краху на шляху до нормальної роботи. Тому можете заздалегідь вивчити фатальні помилки та не допустити їх у власній практиці під час пошуків на OLX Робота.

 Оновлювати або не оновлювати резюме?

Що стосується розвитку вас як професіонала й особистості, то варто постійно оновлювати інформацію з резюме. Цей документ стає запорукою того, що у вас вийде знайти бажану роботу. Велику кількість пропозицій від роботодавців пропонують Черкаська область та безпосередньо Черкаси робота тут популярна у багатьох напрямках. Тут можна розвиватися у сфері логістики, продажів, виробництва тощо.
Але у будь-якому випадку людина має перевіряти на актуальність інформацію. Також помилковим є робити «універсальну» версію одразу для всіх вакансій.


Ваші соціальні мережі – додаток до резюме

Ваші роботодавці можуть перевірити ваші соціальні мережі під час перегляду заявки. Ви точно маєте право говорити власну думку, але все одно треба приблизно побудувати її так, щоб зацікавити. Наприклад, ваша заспамленість сторінки може погано ідентифікувати вашу організованість та акуратність.


Ваше ставлення до попередніх керівників

Фатальною помилкою є ваші негативні відгуки про попереднє місце роботи, колег і начальство. Це говорить інтерв'юеру про потенційні певні проблеми з вами в колективі. Ваш алгоритм поведінки в цій ситуації повинен складатися з:

- чесних відповідей про роботу;
- позитивних відгуків;
- згадки хорошого досвіду в роботі.

Якщо ви йшли зі скандалом, то не приховуйте це при прямому питанні. Але займайте нейтральну позицію в цій відповіді.

Сумнівне співробітництво — це незручно

Часто людям без досвіду й освіти пропонують незручні умови на безплатних засадах. Однак такий варіант досить згубний для вас. Ви будете багато працювати й отримувати за це мало.
По-перше, з такою системою роботи ви насправді не зможете придбати нові знання і практику. По-друге, досить швидко настає етап емоційного вигоряння.
Тож треба уникати подібних пропозицій.


 

Популярні теми

26.03.2017, 20:28
8 секретів Android, про які варто дізнатись
07.09.2017, 07:58
5 фраз, які ми розуміємо неправильно
23.01.2017, 19:39
Ви будете здивовані: страви, які ні в якому разі не можна розігрівати
26.04.2023, 13:22
Ділимося з вами секретеками для чудового врожаю
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з іншими.
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Регістрація | Вхід ]