Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
У ПІДРОЗДІЛАХ МІГРАЦІЙНОЇ СЛУЖБИ ЧЕРКАЩИНИ ЗНОВУ МОЖНА ОФОРМИТИ БІОМЕТРИЧНУ ДОКУМЕНТИ
  • 13.05.2022
У всіх підрозділах Управління ДМС у Черкаській області можливо оформити біометричні документи. З необхідною інформацією про отримання адміністративних послуг можна ознайомитися у підрозділах міграційної служби Черкащини, на офіційному сайті Державної міграційної служби України https://dmsu.gov.ua/ або за телефоном «гарячої» лінії установи – (0472) 54 09 60.

Оплатити послуги з оформлення паспорта громадянина України у формі картки та паспорта громадянина України для виїзду за кордон можна у будь-якому банку (реквізити для оплати послуг можливо отримати за допомогою електронного сервісу «Платіжні реквізити» на сайті ДМС), безпосередньо у підрозділі ДМС за наявності термінала самообслуговування або ж онлайн на офіційному сайті ДМС за допомогою електронного сервісу «Онлайн-оплата послуг» → https://dmsu.gov.ua/services/epayment.html

Для цього необхідно обрати назву підрозділу, в якому плануєте оформлювати документ, та перевірити заповнену інформацію. Невірно введені дані можуть стати підставою для відмови в прийнятті квитанції та наданні послуги.

Після здійснення онлайн-оплати обов’язково збережіть оплачену квитанцію, роздрукуйте її та разом з іншими необхідними документами для отримання послуги надайте територіальному підрозділу Державної міграційної служби України.

Популярні теми

13.05.2022, 12:52
На Черкащині заборона на відвідування лісових масивів триває
04.04.2023, 13:32
Буде погано рости і давати мало стручків: помилки у догляді за горохом
29.04.2018, 16:58
П’ятірка вцілілих палаців Черкащини
15.05.2023, 09:56
Як вивести хруща з ділянки
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з іншими.
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Регістрація | Вхід ]