Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Вода з лимоном на порожній шлунок як альтернатива багатьом лікам
  • 27.05.2017
Наскільки корисна вода з лимоном і як її пити

 Позитивні моменти

Вода з лимоном вранці відмінно заводить організм і тонізує його для роботи на весь день. Особливо ефективно це впливає на функціональність печінки, що сприяє виділенню при цьому великої кількості ферментів (ензимів). Тільки такий натуральний спосіб може похвалитися результатами, перевершуючи всі інші продукти і препарати .

Вода з лимоном при вагітності
Вагітні жінки можуть спокійно вживати воду з лимоном протягом дев'ятимісячного періоду, заповнюючи при цьому нестача вітаміну С в організмі. Вітамін С виступає в ролі потужного антиоксиданту, який допомагає знищувати віруси і захищати здоров'я малюка. Він також стимулює роботу печінки, запобігаючи проблеми з роздратуванням товстої кишки, і в рази знижує проблеми зі стільцем.

Вітамін С не тільки допомагає функціонувати правильно організму вагітної жінки, а також створює захисні і необхідні умови для розвитку кісткової тканини у дитини. Маючи велику кількість калію в своєму складі, вода з лимоном формує клітини мозку і нервову систему без шкідливих наслідків для плода.

 Страждаєте на серцево-судинні захворювання? Пийте воду з лимоном

За даними більшості досліджень, вода з лимоном натщесерце сприяє очищенню артерій і судин, а також нормалізує кровообіг. У комбінації з використанням трав'яних чаїв або солоної води лимонна вода допоможе знизити зайву вагу і вирішити проблеми з рівнем цукру в крові. Приймати воду з лимоном або немає, залежить від рекомендацій вашого лікаря.

 Якщо вам рекомендували пити таку воду - уникайте неприємних і стресових ситуацій в ході такого лікування. Також дуже корисним буде виконувати фізичні вправи на свіжому повітрі. Більшість дієтологів радять додавати воду з лимоном до методів, які спрямовані для боротьби із зайвою вагою.

 Корисні властивості води з лимоном для шкіри

Навіть для шкіри вода з лимоном дає багато корисних переваг. Це відбувається завдяки дії вітаміну С, який допомагає омолоджувати її. Після кількох днів пиття такої води ви зможете спостерігати за дійсними поліпшеннями стану шкіри. Регулярний прийом води з лимоном поліпшить шкіру не тільки на обличчі, але і на всіх інших областях тіла.

Якщо ви замислювалися про засіб від старіння - воно якраз перед вами! Взаємодія лимонного соку і води діє на організм позитивним чином, знищуючи при цьому зморшки і вугрі. При наявності шрамів або опіків рекомендується використовувати воду з лимоном зовнішнім способом. Такий метод має фантастичним ефектом загоєння, затягуючи при цьому всі існуючі рани.

 Застудилися?

Інфекційні захворювання для людини - це нормальна і дуже часта проблема. Використовуючи безліч ліків і препаратів, ми можемо витратити величезну кількість часу і грошей, не досягнувши результату. Але і тут вам на допомогу приходить лимон! Натуральний ефект самого корисного продукту в світі допомагає організму подолати інфекції в дихальних шляхах, ангіну та інші захворювання. Все це відбувається за допомогою протизапальних елементів лимона.

 Кількість лимона в воді: правильне дозування і застосування

Пропорція лимона і води залежить від кожної людини. Якщо, наприклад, вага людини становить 70 кг, то половини лимона буде цілком достатньо на кожну склянку. Загальна кількість корисної рідини має становити приблизно 200-250 грам, двічі в день. При більшій вазі використовуйте цілий лимон - відповідно, вам буде потрібно по два лимона на кожен день. Просто вичавіть сік лимона в склянку води і випийте його.

 Чи всім можна пити воду з лимоном

Яким би простим цей спосіб не виглядав, але існує певна група людей, яким вода з лимоном може нашкодити. Тому, перш ніж почати свої ранкові пробудження зі склянки лимонної води - порадьтеся з гастроентерологом і кардіологом.

Кожна людина може випивати склянку води з лимоном вранці, від дитини до дорослого, якщо звичайно ж організм не має алергічних реакцій на цей продукт. Випивати воду з лимоном варто саме натщесерце, до того, як в ваш організм потраплять інші елементи. Результативність такого методу не змусить себе чекати, і ви зможете насолоджуватися життям більш яскраво.

 Не варто використовувати воду з лимоном виключно в оздоровчих цілях, особливо коли ви відчуваєте серйозні проблеми зі здоров'ям. Необхідно регулярно пити склянку води з лимоном - навіть кілька разів в день, коли захочете. Це створить для вашого організму сприятливе середовище і захистить від багатьох захворювань. Привчіть себе до цього натуральному і корисного методу і будьте здорові!


Підготовка та переклад: Сміла-Інфо
Джерело: headinsider

Популярні теми

17.04.2017, 18:13
Чи кусають блохи людей і як це відбувається ?
09.05.2022, 14:10
В Україні продовжує дорожчати автогаз: які нині ціни пропонують мережі АЗС
05.11.2018, 08:07
Лікарі оприлюднили список медикаментів, які нічого не лікують
23.05.2023, 15:31
Засіб від іржі, плямистості та борошнистої роси.
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з іншими.
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Регістрація | Вхід ]