Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
150 українських міст та ОТГ виявили бажання стати Громадами, дружніми до дітей та молоді
Черкаси та Білозірська ОТГ увійшли до 11 міст та громад, які вже наблизились до отримання почесного статусу Кандидата глобальної ініціативи ЮНІСЕФ «Громада, дружня до дітей та молоді».

01.06.2018 відбувся Міжнародний форум муніципалітетів дружніх до дітей та молоді, на якому Ігор Волошин, заступник міського голови Черкас та Володимир Міцук, сільський голова Білозірської ОТГ презентували, як саме їх міста стануть дружнім до дітей та молоді.


Ініціатива «Громада, дружня до дітей та молоді» започаткована ЮНІСЕФ у 1996 році. На сьогодні до руху долучилися вже понад 3000 муніципальних округів у 38 країнах на п’яти континентах, що загалом охоплює понад 30 мільйонів дітей. Україна приєдналася до ініціативи у 2018 році, через підписання Меморандуму між Урядом України, ЮНІСЕФ та партнерами: Фондом ООН у галузі народонаселення, Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Міністерством соціальної політики України, Міністерством молоді та спорту України, Уповноваженим Президента України з прав дитини, Асоціацією міст України, Асоціацією ОТГ, Національною молодіжною радою України.

Джованна Барберіс, Голова представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні: «Для нас, ініціатива «Громада, дружня до дітей та молоді» - це не просто програма. Вона допомагає суспільству змінитися та поставити дітей на перше місце. Вона стимулює бюджетну підтримку та планування на місцевому рівні для найбільш незахищених дітей та родин. Вона допомагає почути дітей та молодь, а також прийняти до уваги їх думку. Ми впевнені, що зміни, які надихає ця ініціатива, будуть на користь українським дітям та молоді. Тому ми дякуємо Уряду та партнерам за відданість і бажання реалізувати складні завдання».


Команда організаторів Міжнародного форуму муніципалітетів, дружніх до дітей та молоді

Популярні теми

Публікації

12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]