Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
17.04.2019, 14:14
Протягом дня було проведено комплексне об’єктове тренування на тему: «Порядок дій органів управління та сил ЦЗ закладу при загрозі нападу противника та отриманням сигналу «Повітряна тривога». Мета тренування – відпрацювання в персоналу навичок і здатності самостійно, швидко безпомилково орієнтуватися у надзвичайній ситуації.
17.04.2019, 13:53
У роботу служби зайнятості протягом останніх років впроваджено ряд нових сервісів щодо надання послуг населенню та роботодавцям, зокрема, електронні кабінети пошукача роботи та роботодавця. Також клієнти служби зайнятості мають можливість презентувати себе у створених відеорезюме та відеопрезентаціях. Водночас є можливість зарекомендувати себе роботодавцю у форматі он-лайн співбесіди.
17.04.2019, 13:28
Зловмисником виявися житель міста Сміли. Під час огляду поліцейські виявили та вилучили у чоловіка 16 фольгових згортків з речовиною, схожою на амфетамін. Крім того в його квартирі правоохоронці знайшли поліетиленовий пакет, вагою близько 70 грам, з речовиною, схожою на амфетаміном та грошові кошти, отримані незаконним шляхом. В розмові з правоохоронцями зловмисник зізнався, що зберігав наркотичні засоби з метою збуту.
17.04.2019, 13:25
Допомога по тимчасовій втраті працездатності надається Фондом соціального страхування України у разі настання страхового випадку у період роботи та повністю або частково компенсує втрачений за період хвороби заробіток. Фонд здійснює фінансування, починаючи з шостого дня непрацездатності й до відновлення здоров’я або встановлення інвалідності. Перші п’ять днів фінансуються за рахунок коштів роботодавця.