Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Для дітей встановили нову ігрову локацію
28.10.2019, 14:52
Вночі очікуються невеликі морози, а вдень максимальна температура повітря сягатиме +11ºС. 
28.10.2019, 14:50
У 25 регіонах України з жовтня до листопада проходитимуть відбіркові змагання Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності WorldSkills Ukraine, організатором якого, зокрема, є Міністерство освіти і науки. Вперше він проходитиме за єдиним Положенням, а також матиме удвічі більший перелік компетентностей для оцінки учасників.
28.10.2019, 14:48
Працівники державної лісової охорони та єгерської служби лісгоспів Черкащини протягом цього року склали 107 протоколів на браконьєрів та порушників правил полювання, з них 71 протокол – протягом сезону полювання на пернату дичину.
28.10.2019, 09:31
Після відмови чоловіка платити гроші за так зване «кришування» через деякий час на території СТО невідомі влаштували підпал автомобілів. Особа одного із зловмисників, який вимагав кошти у підприємця встановлена, йому оголошено про підозру. Поліцейські продовжують роботу по встановленню інших осіб, причетних до вчинення даних кримінальних правопорушень.
28.10.2019, 09:20
У Смілу завітав реалізатор мистецько-соціального благодійного заходу «Мамина весна», голова правління ГО Культурно-спортивне об’єднання інвалідів м.Житомир Олександр Іськов. Він розповів, що для захисників Вітчизни та їхніх матерів у місті та районі готують захід – «Мамина весна» . Основна мета заходу - увага матерям, сини яких загинули в АТО та в Афганістані. Аналогічні заходи вже відбулися у багатьох містах України. Від початку російсько-української війни вже пройшло 106 заходів. І ось тепер таку акцію хочуть провести у Смілі, тому активно шукають спонсорів і підтримку місцевої влади.
28.10.2019, 08:54

Конкурс «Ліга професій» проводився у Державному навчальному закладі «Смілянський центр підготовки і перепідготовки робітничих кадрів». Змагалися команди з Кам’янки – «Драйв», з Городища – «Юніори», з Чигирина – «Квест», з Білозір’я – «Фрілансери». Смілянщину представляли діти з Макіївки, команда «Гламурні акули». Всі учасники – учні 9-10 класів. Підтримати друзів та розважитися приїхали учні зі Смілянських шкіл і Ротмістрівської ОТГ.