Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
10.12.2019, 14:42

У Ташлику днями знайшли вбитою жінку. Її тіло було в буряковій ямі по вулиці Кутузова.
Як розповідає «Сміла.ua» Ольга Нельга, сільська голова Ташлика, ця сім’я жила у селі менше року, без реєстрації.
«Співмешканець вбитої жінки працював у столярці. Вони спокійно жили, не хуліганили. Бо про неблагополучні родини у сільській раді знаємо і ведемо роботу з ними, ходимо до них», – каже Ольга Дмитрівна.
За її словами, про те, що пропала донька повідомила її мати, жителька Сміли.

10.12.2019, 14:40

Розпорядженням голови ОДА від 9 грудня звільнено його заступників — Бориса Лебедцова і Віктора Карпенка.

10.12.2019, 14:38
Вчора ввечері на Майдані Слави у Смілі відбулося народне віче смілян. У центрі міста зібралися громадські активісти, члени ГО «Територія Гідності», небайдужі жителі, деякі депутати міської ради.
Громадян вивела на вулицю тривога за майбутнє України, незрозумілість позиції влади і непередбачуваність чотиристоронніх перемовин в Парижі, готовність до реваншу сил Партії регіонів та загроза суверенності й незалежності нашої держави.
10.12.2019, 14:35

Сьогодні учні школи №3-колегіуму активно залучилися до Всеукраїнського флешмобу «Зроби фото з хусткою». Всіх учасників освітнього процесу об’єднала спільна  мета – зберегти та відновити національні та духовні  традиції нашого народу. Адже саме хустка з давніх-давен в українських сім’ях слугувала оберегом, символом любові й злагоди. І маленькі, і дорослі дівчата одягли різнобарвні хустки, підкреслили свою дівочу красу, дали нагоду помилуватись собою всім оточуючим та створили святковий настрій.

Прес-центр школи №3-колегіуму

10.12.2019, 12:11
Президент України Володимир Зеленський за результатами зустрічі в Нормандському форматі в Парижі окреслив низку принципів, якими Україна не поступиться на шляху до встановлення миру на сході країни.
10.12.2019, 12:09
Президент України Володимир Зеленський повідомив, що на переговорах лідерів «Нормандської четвірки» в Парижі порушував питання необхідності відновлення Україною повного контролю над державним кордоном на сході, і до нього повернуться на наступній зустрічі у Нормандському форматі.