Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Ухилення від сплати аліментів на утримання дітей: результати роботи ювенальних прокурорів
05.02.2020, 15:15
Циклон Petra приніс на Черкащину ускладнення погоди. Сьогодні, 5 лютого, розпочнеться вторгнення холодного повітря до регіону. Про це інформує начальник Черкаського обласного гідрометцентру Віталій Постригань.
05.02.2020, 15:07
На Черкащині вранці 5 лютого розпочалися опади у вигляді мокрого снігу. Для забезпечення безпечних умов руху транспорту зараз на автодорогах державного значення Черкаської області, на замовлення Служби автомобільних доріг у Черкаській області, працює 27 одиниць дорожньої техніки підрядних організацій. Робота спрямована на очищення проїзної частини та ліквідації ожеледиці на дорогах.
05.02.2020, 15:04
5 лютого близько 1-ї години ночі до черкаських рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в селі Білозір’я Черкаського району. На місце події одразу виїхала місцева пожежна команда з села Хацьки та рятувальники 3-ї Державної пожежно- рятувальної частини міста Черкаси.
05.02.2020, 15:02
Статус членам сімей померлих ветеранів війни, учасників АТО надається сім’ям осіб, які загинули (пропали безвісти) чи померли внаслідок поранення, контузії, каліцтва або захворювання, одержаних під час проведення антитерористичної операції, забезпечуючи національну безпеку і оборону країни, відповідно до Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту».