Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Актив області запрошують до участі в установчих зборах зі створення громадської ради при Черкаській ОДА
На цьому наголосили учасники ініціативної групи з підготовки та проведення установчих зборів для формування нового складу громадської ради при Черкаській обласній державній адміністрації. Її засідання відбулося сьогодні в ОДА, інформують у Департаменті культури та взаємозв’язків з громадськістю.

 На засіданні ініціативна група визначила дату проведення установчих зборів, затвердила текст повідомлення про проведення установчих зборів та зразки документів для участі в них. У своїй роботі група керуватиметься вимогами Типового положення про громадську раду, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики». Головою ініціативної групи було обрано Богдана Гаркушу, члена правління Громадської організації «Спілка ветеранів Східного фронту».

Представники ініціативної групи закликали активних представників громадських організацій, які представляють інтереси різних верств населення, подавати документи для участі в установчих зборах задля донесення своєї думки і пропозицій до влади та розбудови Черкащини.

Для того, щоб стати делегатом установчих зборів щодо обрання нового складу громадської ради при ОДА, варто подати заяву та перелік необхідних документів, а саме: рішення інституту громадянського суспільства (ІГС) про делегування визначеного кандидата на обрання до складу громадської ради; біографічну довідку делегованого представника; копії документів про реєстрацію ІГС; згоду на обробку персональних даних; інформацію про результати діяльності ІГС протягом року (у разі, коли ІГС працює менше року, ‒ за період діяльності); відомості про місцезнаходження та контакти ІГС.

Зазначені папери слід подавати за адресою: 18000, м. Черкаси, бульвар Т.Г.Шевченка, 185, к. 150, з 09.00 до 18.00.

Електронні копії документів направляються на адресу: kon2015@ukr.net (у повідомленні вказати: «Про кандидатуру до складу ГР»).

Документи приймаються з 08 січня до 08 лютого 2019 року.

Самі ж установчі збори відбудуться 11 березня 2019 року.

Детальні умови участі тут (Повідомлення ініціативної групи з підготовки та проведення установчих зборів для формування нового складу громадської ради при Черкаській обласній державній адміністрації від 04.01.2019)
 

Популярні теми

Публікації

11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]