Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Аудитори у смілянській поліклініці виявили порушень на суму понад 256 тисяч гривень
Фахівці Управління Північного офісу Держаудитслужби в Черкаській області під час планової ревізії фінансово-господарської діяльності комунального некомерційного підприємства «Смілянська міська поліклініка імені Тараса Шевченка» Смілянської міської ради за період з 01.01.2016 по 31.12.2019 виявили фінансових порушень на загальну суму понад 256 тис. грн.

Зокрема, надання поліклінікою окремим юридичним особам послуг із проведення лабораторних гематологічних та загальноклінічних досліджень на безоплатній основі та без укладання відповідних договорів призвело до втрати фінансових (матеріальних) ресурсів на суму понад 72 тис. грн.

Видатки на оплату комунальних послуг, що здійснені при наданні платних медичних послуг та від яких отримано дохід, установа лише частково відшкодовувала коштом джерела їх надходження, що призвело до покриття коштом загального фонду видатків, які мають здійснюватися коштом спеціального фонду, на суму понад 172 тис. грн.

За недотримання вимог законодавства з фінансових питань 2 посадових осіб притягнуто до адміністративної відповідальності.

Про результати ревізії поінформовано прокуратуру Черкаської області, Управління стратегічних розслідувань в Черкаській області Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України, Управління Служби безпеки України в Черкаській області, Смілянську міську раду та відділ охорони здоров’я виконавчого комітету Смілянської міської ради.

В Управлінні функціонує телефон довіри 63-85-90.

Прес-служба Управління Північного офісу

Держаудитслужби в Черкаській області

Популярні теми

Публікації

10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]