Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Безпека та здоров’я працівників – серед пріоритетів виробництва у лісовому господарстві
Навчання та систематичне підвищення рівня знання працівників із питань охорони праці – одне із основних принципів державної політики в галузі охорони праці. Фундаментальна основа безпеки виробництва та запобігання нещасних випадків. Керівники, які надають належну увагу цим моментам, працюють на випередження.
29.09.2022 року у ДП «Смілянський лісгосп» відбувся  тематичний семінар-тренінг з імітацією реальних дій на робочому місці. Суть – виконання вантажно-розвантажувальних робіт (ВРР) з лісоматеріалами на нижньому складі.
Точніше – правильність їх виконання згідно з вимогами охорони праці. Це, безумовно, гарантує збереження здоровя та життя учасників процесу, а також вчасне та системне виконання виробничих планів.
Семінар-тренінг проведений, безпосередньо, для працівників лісопункту держпідприємства. Із боку спікерів – керівниця управління Держпраці в Черкаській області Юлія ЧЕМИЧ, начальник відділу нагляду в агропромисловому комплексі та соціокультурній сфері Анатолій Карпенко та страховий експерт з охорони праці відділу профілактики страхових випадків управління Фонду соціального страхування України у Черкаській області. Від ДП «Смілянський лісгосп» - його директор Юрій СЕГЕДА, разом із заступником Володимиром Биченком, начальником відділу охорони праці Сергієм ЗАТУЛИВІТРОМ та керівником лісопункту Віктором МОРОЗОМ. Також тут Максим Кісіль – завідувач сектору лісосировинних ресурсів та охорони праці Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарств.
 Але найголовніші суб’єкти семінару – люди. Люди, які працюють безпосередньо тут, на нижньому складі. З деревиною, технікою, в умовах іноді найнеочікуваніших ризиків.
У ході роботи посадовці опитали виконавців щодо знання існуючих небезпек які виникають під час виконання робіт лісозаготівельними кранами-маніпуляторами, які не оснащені гаком.
В ході семінару було напрацьовано практичні навички виконання вантажо-розвантажувальних робіт ,які були закріплені під час тренінгу у ДП «Смілянський лісгосп»  
По завершенню семінару на прохання посадових осіб підприємства було обговорено питання безпечного перевезення вантажів та дотримання правил дорожнього руху.  Страховий експерт з охорони праці відділу профілактики страхових випадків управління Фонду соціального страхування України у Черкаській області надав відповідальним особам і працівникам підприємства консультації з питань безпеки праці.





Страховий експерт з охорони праці
відділу профілактики страхових випадків
управління виконавчої дирекції  Фонду
 соціального страхування України
у Черкаській області                                                            Михайло Юшенко
 

Популярні теми

04.03.2024, 11:28
Троє громадян підозрюються у державній зраді та співпраці з рф
20.03.2024, 14:45
Керівником обласної прокуратури повідомлено про підозру депутату Чигиринської міської ради
20.03.2024, 14:42
Відбувся творчий вечір "Модулі життя Віки Сінаєвської"
18.03.2024, 12:32
Ухилення від сплати аліментів на утримання дітей: результати роботи ювенальних прокурорів

Публікації

12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]