Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Більше 7 років проведе за ґратами чоловік, який пограбував магазин

За принципової позиції прокурорів Золотоніської окружної прокуратури судом ухвалено обвинувальний вирок у кримінальному провадженні стосовно 35-річного жителя Золотоніщини за фактами грабежу, вчиненого повторно, в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 186 КК України), та незаконного придбання, виготовлення та зберігання наркотичних засобів (ч. 1 ст. 309 КК України).
Прокурором у суді доведено, що обвинувачений, будучи раніше судимим за злочин проти власності, маючи не зняту та не погашену судимість, у присутності продавця відкрито викрав товар з полиць магазину в одному із сіл Золотоніського району та з місця вчинення злочину зник.
Крім того, після затримання працівниками поліції в обвинуваченого було виявлено близько 10 г наркотичного засобу, який останній незаконно придбав, зірвавши з рослин конопель, та зберігав для особистого вживання.
Суд підтримав позицію прокурора та визнав обвинуваченого винним у вчиненні вказаних вище злочинів та з урахуванням вимог ст.ст. 70, 71 Кримінального кодексу України призначив йому покарання у вигляді 7 років 2 місяців позбавлення волі.
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

Популярні теми

Публікації

06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]