Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Центр зайнятості пропонує освоїти новий фах

Вам 18 і не вдалося вступити до навчального закладу після закінчення школи? Ви працюєте, але бажаєте кардинально змінити своє життя і мати нову професію? В рідному місті немає роботи за фахом? Хочете здобути робітничу професію? – Якщо ви відповіли “так” хоча б на одне із наведених вище питань, час діяти!

Смілянський міськрайонний центр зайнятості запрошує на навчання до груп, які зараз формуються:

У м. Черкаси ВНЗ “Східноєвропейський університет економіки і менеджменту” пропонує такі професії: манікюрник, перукар (перукар-модельєр). ДНЗ “Черкаське вище професійне училище” пропонує здобути фах кухаря. ТОВ “НЗ “Черкаський навчально-курсовий комбінат” запрошує бажаючих отримати фах оператора котельні. Державний заклад професійної освіти “Черкаське вище професійне училище легкої промисловості” запрошує бажаючих освоїти фах швея. Черкаський державний бізнес-коледж запрошує на підвищення кваліфікації з підприємництва та бізнес-планування.

У м. Золотоноша електрогазозварників готує ДПТНЗ “Черкаський навчальний центр” Міністерства аграрної політики та продовольства. ДПТНЗ Черкаський навчальний центр МінАП та продовольства України готує трактористів-машиністів сільськогосподарського виробництва категорії “А1”.

У ДНЗ “Канівське вище професійне училище» можна здобути фах охоронника, водія навантажувача, кухаря, слюсаря-електрика з ремонту електроустаткування.

Оберіть професію, яка подобається. Можете пройти онлайн професійне тестування на офіційному сайті Державної служби зайнятості. Звертайтеся до центру зайнятості: м. Сміла, вул. Соборна,68 тел. +38(04733)42526

Популярні теми

Публікації

10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]