Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Черкаський зоопарк на 25 років змінить назву на "Roshen" та отримає 300 мільйонів інвестицій

Кондитерська корпорація Рошен підписала спонсорську угоду з Черкаським зоологічним парком  та міською владою про продовження реконструкції зоопарку.

Про це повідомляє проесслужба корпорації.

За умовами договору корпорація інвестує в модернізацію зоопарку 300 мільйонів гривень протягом 20 років, при цьому бренд корпорації протягом 25 років буде відображатись у назві зоопарку – Черкаський зоопарк Roshen. На ці кошти планується зробити реконструкцію вхідної групи, озера, зробити експозицію пінгвінів та інше.

Про підписання договору спонсорства було оголошено на відкритті благодійного проекту компанії експозиції копитних "Олені та зубри".

"Впевнений, що після цієї реконструкції наш черкаський зоопарк буде не номер один в Україні, а номер один в Європі", - зазначив черкаський міський голова Анатолій Бондаренко.

За словами президент кондитерської корпорації "Roshen" В’ячеслава Москалевського, була ідея створити сучасний зоопарк, побудувати туристичну перлину.

"Черкаський зоопарк буде затишним, гарним та чистим. Він буде номер один. Цей зоопарк не схожий на всі зоопарки, які існують сьогодні. Він унікальний і за рахунок архітектурної цінності", - сказав В’ячеслав Москалевський.

Як розповів директор зоопарку Євгеній Ван, ще у 2009 році  розпочали проект з реконструкції черкаського зоопарку, який мав назву "Зоопарк майбутнього".

"Я навіть не думав, що у 2016 році у нас з’явиться така підтримка, ми зможемо побудувати такі комплекси, які, на мою думку, є одними з найкращих в Європі. В плані комфортабельності – це крок вперед. Подібних експозицій в українських зоопарках ще немає", - прокоментував Євгеній Ван.

Популярні теми

Публікації

11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]