Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Цього року виплати для ВПО будуть автоматично подовжені

Люди, які вимушені були покинути власний дім через війну, будуть і надалі отримувати особливу увагу й допомогу від Уряду. На цьому наголосив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

«У 2022 році ми виплатили для ВПО 53,5 млрд грн. Цього року ми автоматично такі виплати продовжили», — відзначив очільник Уряду.

Прем’єр-міністр додав, що цьогоріч так само будуть повною мірою продовжуватися виплати субсидій найбільш вразливим категоріям. У лютому цього року, за його словами, середній розмір субсидії на житлово-комунальні послуги в Україні становить 1 684 грн. Субсидії отримують 2,3 млн домогосподарств.

Денис Шмигаль зауважив, що Уряд при цьому не підвищував і не підвищує тарифи на комунальні послуги, а також допомагає громадам, аби вони так само залишали свої тарифи без змін.

«В умовах, коли більше половини всіх видатків бюджету йдуть на захист нашої країни, ми все одно знаходимо ресурси, аби підтримувати тих, хто цього найбільше потребує», — наголосив Прем’єр-міністр.

Як відзначив Глава Уряду, програми соціальних виплат будуть і надалі ставати більш адресними, що водночас дозволить збільшити їх розмір.

Популярні теми

Публікації

12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]