Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Для аграріїв розпочався конкурс на одержання фінансової підтримки
У рамках бюджетної програми «Надання кредитів фермерським господарствам» стартував конкурс на отримання фінансової підтримки аграріями. Про це повідомляють в Міністерстві аграрної політики та продовольства України.

Переможці конкурсу отримують фінансову підтримку на поворотній основі у розмірі, що не перевищує 500 тис. грн, із забезпеченням зобов’язання щодо повернення бюджетних коштів на строк до 5 років. Загальна сума коштів, що будуть розподілені, становить 65 млн грн.

 До участі в конкурсі допускаються всі фермерські господарства, окрім тих, які мають заборгованість перед Укрдержфондом та його регіональними відділеннями, яких визнано банкрутами, щодо яких порушено справу про банкрутство, які перебувають у стадії ліквідації, а також у яких виявлено факти незаконного одержання та/або нецільового використання бюджетних коштів.

Умови конкурсу оголошено Українським державним фондом підтримки фермерських господарств.

Конкурс проводиться в два етапи:

1 .Регіональні комісії Укрдержфонду з визначення переліку фермерських господарств, що претендують на одержання фінансової підтримки, здійснюють приймання заявок та документіввід фермерських господарств щодо участі у конкурсному відборі та формують відповідні реєстри.
2. Конкурсною комісією Укрдержфонду з питань надання фінансовоїпідтримки фермерським господарствам проводиться конкурсний відбір фермерських господарств, що отримали право на одержання фінансової підтримки згідно з визначеними критеріями та формами. Подання заявок та документів від фермерських господарств щодо участі у конкурсному відборі триватиме з 18 липня до 16 серпня 2017 року включно. Заявки, що надійшли після закінчення строку їх подання, не розглядаються.

Перелік документів, які подаються для участі у конкурсі, визначено постановою Кабінету МіністрівУкраїни № 1102 від 25 серпня 2004 року (зі змінами).

Детальніше можна ознайомитися на сайті Українського державного фонду підтримки фермерськихгосподарств за посиланням http://udf.gov.ua/

 

Популярні теми

04.03.2024, 11:28
Троє громадян підозрюються у державній зраді та співпраці з рф
20.03.2024, 14:45
Керівником обласної прокуратури повідомлено про підозру депутату Чигиринської міської ради
20.03.2024, 14:42
Відбувся творчий вечір "Модулі життя Віки Сінаєвської"
18.03.2024, 12:32
Ухилення від сплати аліментів на утримання дітей: результати роботи ювенальних прокурорів

Публікації

11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]