Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
До суду скеровано обвинувальний акт стосовно посадовця Черкаської міської ради та підприємця, які привласнили понад 1 млн грн на ремонті міс

За процесуального керівництва Черкаської окружної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно керівника одного з департаментів Черкаської міської ради та фізичної особи – підприємця, які за попередньою змовою,  використовуючи підроблені офіційні документи, привласнили бюджетні кошти в сумі понад 1 млн грн (ч. 3 ст. 191, ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 366, ч. 3 ст. 358 КК України).

За версією слідства, обвинувачені налагодили злочинну схему незаконного заволодіння бюджетними коштами, виділеними на капітальний ремонт вулиць міста Черкаси, шляхом видачі завідомо неправдивих офіційних документів щодо обсягу та вартості виконаних робіт, проведення робіт з невідповідністю проектно-кошторисної документації та не у відповідності до державних будівельних норм.

Досудове розслідування здійснювалось слідчими слідчого відділу Черкаського РУП ГУНП України в Черкаській області, за оперативного супроводу Управління стратегічних розслідувань в Черкаській області ДСР НП України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

 

Популярні теми

Публікації

10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]