Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
До суду скеровано обвинувальний акт у кримінальному провадженні за фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинило смерть потерпіл

Смілянською місцевою прокуратурою забезпечено процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом заподіяння тяжких тілесних ушкоджень жителю міста Сміли, від отримання яких останній помер.

Розслідуванням установлено, що у січні поточного року 39-річна місцева жителька, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння під час сварки умисно нанесла потерпілому удар деревʼяним топорищем по голові, чим заподіяла тяжкі тілесні ушкодження, внаслідок яких він помер у лікарні.

Особі повідомлено про підозру, після чого судом задоволено клопотання, погоджене прокурором, та обрано жінці запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

За результатами досудового розслідування та аналізу зібраних доказів Смілянською місцевою прокуратурою обвинувальний акт у кримінальному провадженні направлено до Смілянського міськрайонного суду для розгляду по суті.

Довідково: згідно ч. 2 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, тобто умисне тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння, що спричинило смерть потерпілого) обвинуваченій загрожує покарання від семи до десяти років позбавлення волі.

Популярні теми

Публікації

12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]