Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Дві новообрані депутатки від «Батьківщини» відмовилися від своїх мандатів
Черкаська міська територіальна виборча комісія послідовно скасувала реєстрацію двох новообраних депутаток Черкаської міської ради.

Як повідомлялося, до міськради пройшло чотири депутати від ВО «Батьківщина»: Роман Діскант, Юрій Тренкін, Олексій Мельник і Юлія Темченко. Проте, одне із цих чотирьох місць обійме не директор міської музичної школи №1 Юлія Темченко, а інший представник цієї політичної сили, який на виборах посів шосте місце, – депутат попереднього скликання, підприємець Валерій Міняйло.

12 листопада ТВК розглянула заяву Юлії Темченко, яка відмовилася від депутатства, і замість неї в раду пройшла керівниця ДНЗ №5 Світлана Бєлова. Але незабаром Світлана Василівна також відмовилася від депутатства, що зафіксовано постановою ТВК від 18 листопада. Таким чином Валерію Міняйлу вдалося знов отримати депутатський мандат.

Раніше під час ефіру в студії «18000» голова місцевого осередку ВО «Батьківщина» Роман Діскант розповів, що наразі депутатський корпус не готовий до таких високоморальних та високодуховних людей, якою є, зокрема, Юлія Темченко.

Заради справедливості, треба зазначити, що за Юлію Темченко проголосувало 37 виборців, за Світлану Бєлову – 33, тоді як за Валерія Міняйла – 60. Для порівняння, №2 у списку, Юрія Тренкіна, підтримав 751 виборець; №3, Олексія Мельника – 564 виборці.

Популярні теми

Публікації

12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]