Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
ГРАНТОВІ КОШТИ НА ЗАКУПІВЛЮ ПОБУТОВОЇ ТЕХНІКИ ДЛЯ ШЕЛТЕРУ
Смілянська громада отримала ще одну можливість допомогти шелтеру на базі дошкільного навчального закладу у Смілі. Тут на постійній основі проживають понад 40 людей зі статусом ВПО.

    ⚡️Місцева ГО "Прогресивна молодь+" подала документи для участі у конкурсі міні-грантів, що проводила БО "100% ЖИТТЯ ЧЕРКАСИ". В результаті - Смілу обрано однією із двох переможців.

    ✅️ Тепер ініціативна група заявників протягом місяця має облаштувати шелтер  необхідною побутовою технікою: холодильником, пральною машиною, водонагрівачем, плитою, мікрохвилівкою, посудом тощо. 

   Отримане фінансування сприятиме задоволенню базових потреб ВПО, (зберігання продуктів, прання одягу, готування їжі тощо), а також зменшить фізичне навантаження на 20 осіб персоналу (прибиральницю, кухарку, виховательок), які забезпечують життєдіяльність закладу та опікуються ВПО.

   У шелтері проживають люди пенсійного віку та люди з інвалідністю, тому вкрай важливо створити комфортні умови для їх перебування.      

    ✅️Даний грантовий проект буде реалізовуватись за співфінансування із бюджету Смілянської громади.  Наприкінці минулого року для цього прихистку вже були закуплені стільці, ліжка, та інше обладнання. Тоді теж все вдалося завдяки грантовим коштам та фінансовій підтримці із бюджету міста.

    В Україні проєкт «Інтегрована гуманітарна відповідь в умовах війни та післявоєнного відновлення» реалізується за фінансової підтримки Disasters Emergency Committee (DEC) (Комітет з надзвичайних ситуацій, Великобританія). Реалізація проєкту, метою якого є підтримка спільнот, спрямована на забезпечення нагальних гуманітарних, соціальних та медичних потреб й гідного життя у кризових умовах, здійснюється БО "100% ЖИТТЯ ЧЕРКАСИ" за технічної підтримки Christian Aid та при координації Альянс громадського здоров'я Alliance for Public Health

Популярні теми

Публікації

11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]