Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Консультаційний захід від служби зайнятості у Березняківській ОТГ

Днями фахівці Смілянського міськрайонного центру зайнятості провели виїзний консультаційний захід в Березняківській ОТГ.

Тетяна Шаргородська – провідна фахівчиня з питань зайнятості відділу взаємодії з роботодавцями: «Пропонуємо роботодавцям поділитися досвідом співпраці зі службою зайнятості: оцінити та висловитися про якість послуг, якими користувалися, надати пропозиції щодо очікуваного вдосконалення. Також запрошуємо взяти участь в опитуванні щодо затребуваних професій. Ці анкетування знаходяться на сайті Державної служби зайнятості.»

Любов Пастушенко – начальниця відділу організації працевлаштування населення: «У липні найбільше вакансій для медпрацівників, підсобних робітників, слюсарів, продавців та водіїв. Радимо періодично переглядати актуальні вакансії на сайті Державної служби зайнятості. Там зручний інтерфейс і ви можете налаштувати фільтри пошуку вакансій відповідно до ваших побажань: за професією, за місцем роботи, за рівнем заробітної плати тощо.»

Тетяна Сумська – директорка Смілянського міськрайонного центру зайнятості: «Виїзні консультаційні заходи для жителів громад здійснюються постійно. Працівники селищних рад та старостатів розміщують оголошення на стендах. Також дізнатися про місце та час проведення консультацій можна з публікацій регіональних ЗМІ та на офіційній сторінці Смілянського міськрайонного центру зайнятості у мережі Фейсбук.»

Інформація Смілянського міськрайонного центру зайнят

Популярні теми

Публікації

10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]