Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Ліна Ткач начальниця відділу кадрів ПП «Надія»: «Заробітну плату у нас не платять, а заробляють»

Ліна Ткач начальниця відділу кадрів ПП «Надія»: «Заробітну плату у нас не платять, а заробляють»

Як вдало працевлаштуватися на будівництві, як придбати квартиру в надійного забудовника, коли і у кого квартира коштує найдешевше  – розповідає Ліна Ткач – начальниця відділу кадрів ПП «Надія». Було це під час ярмарки вакансій у Смілянському міськрайонному центрі зайнятості.

Для кого є робота у ПП «Надія»?

Зараз ПП «Надія» починає будувати нові 17-типоверхові каркасно-монолітні будинки в м. Черкаси. Тому на роботу запрошують бетонярів - монолітників, плиточників та мулярів, монтажників систем утеплення будівель. Серед вимог – досвід роботи та відсутність шкідливих звичок.

Яка система оплати?

Є індивідуальні розцінки від виробітку. Є люди, які працюють швидко, якісно.  Відповідно, вони і отримують високу заробітну плату. Виплати вчасно, в середньому це від 14 000 до 25 000 грн.

Чи можна навчатися під час виробництва?

Студенти професійно-технічних училищ та ліцеїсти проходять оплачувану практику. Трапляється так, що такі студенти доволі непогано заробляють і можуть потім придбати собі новий ноутбук чи інші коштовні речі. З часом, кращі учні стають нашими постійними працівниками.

Куди звертатися щодо працевлаштування?

Звертатися до Смілянського міськрайонного центру зайнятості: м. Сміла, вул. Соборна, 68. Або до нас за телефонами: 0965055945, 0673754647.

Як вигідно придбати квартиру?

Найвигідніше купувати квартиру у забудовника, коли ще тільки риється котлован. Тоді ціни – найнижчі. Якщо співпрацювати з нами, то ризиків немає: нам довіряє держава, ми дбаємо про власну репутацію та про кожного, хто роками вже живе чи житиме у будинках компанії.

Як обрати надійного забудовника?

Коли ви хочете придбати квартиру, зверніть увагу на те, скільки років забудовник на ринку. Наприклад, наша компанія працює вже 25 років. Почитайте відгуки в мережі. Звичайно, існує недобросовісна конкуренція і розповсюджуються фейки. Але критичне мислення і здоровий глузд допоможуть відрізнити правдиву інформацію.

Які нестандартні замовлення були у ПП «Надія»?

Декілька років тому, до ПП «Надія» звернувся губернатор з проханням допомогти зі спорудженням мосту через Дніпро. Люди не могли потрапити на інший берег через аварійний стан дамби. Компанія була змушена призупинити будівництво одного з обєктів та мобілізувати всі сили для вирішення стратегічного завдання національного рівня. Основа мосту – бетонна конструкція – це робота наших працівників, які працювали цілодобово. Жителі будинку поставилися з розумінням до тимчасової зупинки робіт і вже зараз роблять ремонти у власних квартирах.

Підготувала Ангеліна Хоменко,

фахівець Смілянського міськрайонного центру зайнятості

Популярні теми

Публікації

12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]