Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
«МАЄМО МОЖЛИВІСТЬ РОЗПОЧАТИ ОПАЛЮВАЛЬНИЙ СЕЗОН У СМІЛІ БЕЗ ЗВОЛІКАНЬ», – ВІКТОР КАРПЕНКО

В області завершилася підготовка до нового опалювального сезону. Він має розпочатися на Черкащині вчасно. Без зволікань можуть подати тепло в домівки й у Смілі, наголосив заступник очільника області Віктор Карпенко. Першочергові завдання й кроки у цьому питанні протокольно затвердили на засіданні регіональної комісії з ТЕБ та НС під його головуванням, інформує прес-служба Черкаської ОДА.

Вирішували «теплове» питання Сміли і на державному рівні. Зокрема вже затверджено проект розпорядження Прем’єр-міністра України про спрямування безповоротної допомоги з резервного фонду держаного бюджету КП «Смілатеплокомуненерго» для погашення боргів перед газопостачальниками, наголосив посадовець. У свою чергу, керівництво Сміли, спільно з депутатським корпусом, має також прийняти рішення про надання безповоротної допомоги з міського бюджету «Смілатеплокомуненерго» в розмірі 7,8 млн грн з метою своєчасного запуску опалювального сезону.

–  Цьогоріч можемо вчасно подати тепло і в Смілі. На рівні Уряду, відповідно до доручення Прем’єр-міністра України, утворено робочу групу при Міністерстві розвитку громад та територій України з питання забезпечення своєчасного початку та сталого проходження опалювального періоду у Смілі. Тож 11 жовтня на нараді за участі урядовців та голови ОДА Ігоря Шевченка ухвалили рішення щодо необхідності надання безповоротної допомоги місту для проведення розрахунків перед газопостачальними компаніями. Тепер повинен спрацювати депкорпус міста, зазначив Віктор Іванович.

Водночас ПАТ «Черкасигаз» готовий провести роботи з підключення до системи. Керівник підприємства Сергій Буян запевнив, що проблем із запуском тепла у місті не буде у разі вчасного проведення розрахунків та отримання номінацій. Але тільки при отриманні номінації, наголосив керівник.

Популярні теми

Публікації

12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]