Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
МІГРАЦІЙНИКИ ПРОВЕЛИ НАВЧАННЯ ДЛЯ ПРАЦІВНИКІВ БАЛАКЛЕЇВСЬКОГО ЦНАП

Адміністратори відділу з питань організації надання адміністративних послуг виконавчого комітету Балаклеївської сільської ради пройшли навчання в обласному Управлінні ДМС України. Навчали документувати громадян біометричними документами та роботі з Єдиним державним демографічним реєстром.

Адміністратори отримали комплекс навичок та знань від працівників Міграційної служби, адже безпосередньо залучалися до прийому громадян в залі європейського зразка, де оформлюють та видають біометричні документи – ID-картки, закордонні паспорти, посвідки на тимчасове та постійне проживання.

Балаклеївською сільською радою закуплено робочу станцію для оформлення і видачі біометричних документів засобами Єдиного державного демографічного реєстру.

26 лютого 2021 року Міграційна служба і Балаклеївська сільська рада уклали договір доручення на часткову обробку персональних даних надання уповноваженим суб’єктам доступу до інформації Єдиного державного демографічного реєстру.

Тож, згодом 9 695 жителів громади зможуть отримати паспорт громадянина України у формі картки або закордонний паспорт у місцевому ЦНАП, повідомили в Управлінні ДМС у Черкаській області.

Популярні теми

Публікації

11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]