Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
«МОЛОДІ ЧЕРКАЩАНИ» ЗАПРОШУЮТЬ ПРИЄДНАТИСЬ ДО РЕАЛІЗАЦІЇ ДОБРИХ СПРАВ
Смілянська районна організація ВО «ЧЕРКАЩАНИ» від самого початку свого створення ставила перед собою ряд важливих завдань, серед яких не останнє місце займав розвиток молодіжного руху в районі. Саме тому ми створили молодіжну спілку «Молоді ЧЕРКАЩАНИ», яка об’єднує активну, амбіційну, прогресивну молодь для розробки і втілення у життя різних проектів та ідей. Ми ставимо перед собою завдання захисту прав молоді та сприяння молодим громадянам України в своєму розвитку: соціальному, духовному, фізичному, професійному тощо.

Кожен член спілки щиро любить свій рідний край, свою Смілянщину. Власним прикладом ми прагнемо спонукати молодь бережно ставитися до природи краю, до культурних надбань. Як приклад, нещодавно члени молодіжної спілки "Молоді Черкащани" взяли участь у місячнику благоустрою і провели суботники у селах району.

Молодіжна спілка "Молоді Черкащани" Смілянської районної організації ВО «ЧЕРКАЩАНИ» не зупиняється, ставить перед собою нові завдання, цілі й, беззаперечно, досягає їх. Вона розширюється: до Спілки приєднуються все нові й нові активні хлопці та дівчата.
Тож якщо Вам від 18 до 35 років і Ви маєте непереборне бажання зробити свій край кращим, але не знаєте з чого почати, запрошуємо до нашої дружної команди. Долучайтеся! Разом - ми сила!

За детальною інформацією можна звернутися до громадської приймальні ВО "Черкащани": м. Сміла, вул. Незалежності, 60/1, а також в особисті повідомлення на нашу сторінку "Молоді Черкащани"в Фейсбук. https://www.facebook.com/people/Молоді-Черкащани/100035522731285 ,
тел. 0968343012.

Популярні теми

Публікації

11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]