Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
НА БАЗІ СМІЛЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ЛІКАРНІ ІМ. Т. ШЕВЧЕНКА ЗБИРАЮТЬСЯ ОБЛАДНАТИ ВІДДІЛЕННЯ З ГЕМОДІАЛІЗУ

Інвестуватиме у створення гемодіалізного відділення у Смілі компанія Фрезеніус. Безпосередньо виконуватимуть роботи представники фірми ; Діасервіс плюс Вони повністю реконструюють діюче терапевтичне відділення. Крім того, установлять 10 сучасник апаратів для гемодіалізу та обладнання з водоочищення.
 

Відкриття такого відділення це інвестиції у здоров;я наших громадян, говорить Ярослав Березань. Нові апарати, якими обладнають відділення, будуть з можливістю гемодіафільтрації. Це дасть змогу забезпечити надання ще більш ефективнішої терапії. По завершенню робіт готове відділення передадуть обласній лікарні, яка зайде сюди зі своїм персоналом. А це до 15 нових робочих місць. Нині на Смілянщині потребують лікування до 40 хворих нефрологічного профілю. Максимально ж відділення буде здатне обслуговувати до 60 пацієнтів не тільки зі Смілянщини, а й Кам’янщини та Городищини.
 

Відзначимо, у межах Програми надання медичної допомоги хворим нефрологічного профілю на 2014-2017 роки область активно співпрацює з Фрезеніусом. З початку року компанія допомогла із заміною обладнання з водоочищення та установки нових апаратів для гемодіалізу в обласній лікарні та в лікарнях Умані й Золотоноші, повідомляє прес-центр Черкаської ОДА

Популярні теми

Публікації

10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]