Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
НА ЧЕРКАЩИНІ КІЛЬКА КЕРІВНИКІВ ПІДПРИЄМСТВ РОЗРОБИЛИ СХЕМУ УХИЛЕННЯ ВІД СПЛАТИ ПОДАТКІВ

Податкова міліція ГУ ДФС у Черкаській області спільно із співробітниками податкової служби під керівництвом обласної прокуратури викрили схему ухилення від сплати податків у особливо великих розмірах.

Не платити податки змовилися за попередньою змовою група керівників підприємств, які займаються переробкою сільськогосподарської продукції.

У лютому 2021 року, на підставі доказів, оголошено підозри службовим особам, пов’язаних підприємств Черкащини, які за попередньою змовою безпідставно завищували податковий кредит з податку на додану вартість. Також відображали у бухгалтерському обліку та податковій звітності фактично не проведені фінансово-господарські операцій з придбання товарів (робіт, послуг) у ризикових підприємств. Таким чином ухилялись від сплати податку на додану вартість в особливо великих розмірах.

За це комерсантам загрожує штраф – від 15 тисяч до 25 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна, повідомили в обласному управлінні ДФС.

Популярні теми

Публікації

06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]