Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
На Черкащині визначили куратора місцевих виборів одної з партій

Партію "Слуга народу" готуватимуть до місцевих виборів уповноважені особи з кожного регіону. Вони слідкуватимуть за перебігом підготовки починаючи від підбору кандидатів і завершуючи кінцевим результатом голосування виборців. Наразі триває формування списку так званих кураторів. На Черкащині куратором стане Олександр Завітневич.

Про це пише LB.ua.

Список кураторів по регіонах має затвердити президент. Партія не планує офіційно повідомляти про кураторів, і кінцевий список тримає в секреті.

За інформацією видання, "уповноважені" мають обговорити з представниками місцевого самоврядування, еліт і "Слуги Народу", щоб визначитися з майбутніми кандидатами на місцеві вибори. Далі вони будуть представлені президенту і команді на затвердження.

Що відомо про Олександра Завітневича: 1973 року народження, уродженець  Кіровоградської області. Український підприємець, директор ТОВ "Смілянський Ливарний Завод". Кандидат у народні депутати від партії "Слуга народу" на парламентських виборах 2019 року. За місяць до обрання був названий кандидатом на посаду голови комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки.

Популярні теми

Публікації

06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]