Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
НА КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ЖКГ РЕКОМЕНДУВАЛИ ФІНАНСОВО ПІДТРИМАТИ КОМУНАЛЬНІ ПІДПРИЄМСТВА

30 листопада під головуванням Максима Глущенка відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства.

У роботі взяли участь секретар міської ради Юрій Студанс та заступник міського голови Павло Іщенко. Присутні обрали заступником голови комісії Олега Книжа та секретарем комісії Наталію Овчаренко.

Депутати рекомендували на чергової сесії міської ради підтримати програми фінансової підтримки комунального підприємства «Смілакомунтеплоенерго» та надати йому поворотну фінансову допомогу на безоплатній основі на 2020 рік.

На засіданні розглянули програму фінансової підтримки КП «ВодГео» на 2020 рік на 1,064 млн. грн. Із цієї суми з профінансовано 560 тис. грн., оплата за використання електроенергії, решта коштів – на закупівлю 4-х нових насосів та ремонту свердловин.

Також на засіданні опрацюували проєкт рішення щодо звільнення комунального підприємства «Смілакомунтеплоенерго» від сплати частини чистого прибутку (доходу), що підлягає сплаті до міського бюджету за I-IV квартали 2020 року.

Окрім того, члени комісії делегували депутата Олександра Ніколаєва до складу координаційної ради з питань громадського бюджету міста, повідомляє офіційний сайт Смілянської міської ради.

Популярні теми

Публікації

12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]