Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
НА ВИКОНКОМІ ПІДВОДИЛИ ПІДСУМКИ РОБОТИ ІЗ ЗВЕРНЕННЯМИ СМІЛЯН ДО ВЛАДИ
На черговому засіданні виконавчого комітету, згідно плану, стояло питання про підведення підсумків у роботі із зверненнями смілян до влади. Звітував сектор по роботі із зверненнями громадян. Доповіли, що за перше півріччя 2019 року від жителів міста поступило 987 звернень, що на 227 звернень більше, ніж було за цей період у минулому році.

Сміляни порушили 988 питань. Серед звернень було 45 колективних, у яких підписалися 768 осіб.
Найбільша кількість питань стосувалися соціального захисту, комунальних проблем, житлових проблем, охорони здоров’я. Були також земельні питання, щодо забезпечення дотримання законності та правопорядку, питання освіти.

Найбільше звернень надійшло із Обласного урядового контактного центру – 505 заяв. Заяви стосувалися отримання субсидії, правомірності відмови у субсидії, монетизації субсидій.

Член виконкому Олег Трушкевич порушив питання звернень смілян в електронному вигляді, зокрема, розгляд електронних петицій. Сміляни реєструють петиції – вони набирають голоси, але не розглядаються владою. Досі немає ніяких коментарів стосовно петиції щодо проведення індивідуального опалення у школі №7, щодо відставки з посади директора КП «Смілакомунтеплоенерго» Станіслава Голубця... Але на ці запитання члена виконкому не було відповідей. Секретар міської ради сказав, що вони не стосуються теми порядку денного.

Популярні теми

Публікації

06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]