Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Набори "Школа в коробці" від UNICEF UKRAINE

За сприяння Черкаської районної військової адміністрації 12 закладів загальної середньої освіти Смілянської міської територіальної громади отримали кейси «Школа в коробці».

Даний проєкт «Школа в коробці» розроблений UNICEF для підтримки дітей, які постраждали від воєнних дій в Україні, та педагогів. Ідея полягає у тому, щоб забезпечити канцелярським приладдям школярів початкових класів. Завдяки цій ініціативі вчителі зможуть урізноманітнити навчання для учнів початкових класів нашої громади.

«Школа в коробці» – це набір матеріалів для навчання, який легко транспортувати і зберігати, а також зручно використовувати як на уроках, так і під час перебування в укритті.  

Кожен такий бокс важить майже 48 кілограм, його вміст розрахований на 40 учнів. Набір містить велику кількість різних шкільних та канцелярських предметів, серед яких: маркери, пензлі, крейда, ручки, олівці, циркулі, лінійки, зошити тощо.

Проєкт «Школа в коробці» сприяє зближенню та співпраці між органами місцевого самоврядування та благодійними фондами, які працюють у сфері освіти та допомоги дітям. Крім того, він залучає увагу до проблеми війни та її впливу на дітей та молодь, що стимулює обговорення можливих рішень та залучає громадськість до цієї проблеми.

Хочемо висловити щиру подяку організаторам та партнерам проєкту від імені усіх дітей територіальної громади та сподіваємося на майбутню плідну співпрацю.

Популярні теми

Публікації

10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]