Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
НАЙПЕРШЕ – РОЗВИТОК МІСТА

Одне із основних питань, яке цікавило журналістів, стосувалося публічних звинувачень від депутатів Юрія Кредзинського та Романа Хоменка в бік роботи депутатської комісії з питань місцевого бюджету, фінансів.., виконавчого комітету щодо корупційних порушень в проведенні комісії та в неправильному розподілі фінансів міського бюджету. Відповідаючи на питання журналістів, керівник міста зазначив, що не розуміє поведінки депутатів Кредзинського і Хоменка, які самі ж на початку року брали участі у затвердженні міського бюджету, а сьогодні публічно озвучують різні безпідставні звинувачення.
 

Наприклад, на останній депутатській комісії з питань місцевого бюджету, фінансів.., коли мова йшла про розподіл 5-ти мільйонів на перші потреби у місті, депутати Кредзинський і Хоменко хотіли виділити кошти на відновлення вулиці в М. Яблунівці це добре, але на сьогодні перед нами постають більш нагальні проблеми, які треба терміново вирішувати: ремонт ліфта в міській поліклініці, відновлення зовнішнього освітлення міста, повернення коштів КП Комунальник, інше. Вищезгадані депутати публічно закидають, що ці кошти, мовляв, підуть на підвищення зарплат чиновникам, але хочу запевнити, що ніяка зарплата працівникам виконавчого комітету в більшу сторону не переглядалась, до того ж із суми коштів на зарплату, яка була виділена на початку року, близько 4 млн. було знято, але ж їх треба повернути, щоб виплатити людям зарплату, яка передбачена законом. Надбавки керівнику міста та його заступникам були зняті вже давно.
 

До того ж, проаналізувавши заробітні плати працівників районної адміністрації, чи працівників виконавчих комітетів Золотоноші, Умані, інших міст таких як Сміла, хочу відзначити, що їх зарплати набагато вищі ніж у наших працівників.
 

Не приємно усвідомлювати, що такі дії депутатів, їх образливі звинувачення це просто політичні ігри. В той час, коли ми повинні всі разом згуртуватися навколо вирішення важливих питань життєдіяльності нашого міста, коли, наприклад, сьогодні ми виграємо перший суд з Енергоінвестом і нам усім разом треба зосередитися на подальших діях і підготовці до зими, то комусь вигідно всю увагу і сили привернути до політики.
 

Обурює, коли деякі депутати не займаються своїми безпосередніми обов`язками, не працюють у себе на окрузі, а займаються підбуренням людей, здійснюють психологічний тиск на працівників, застосовуючи погрози і виступають в ролі суддів, – зазначив Віктор Антонович.
 

Ситуацію прокоментували також перший заступник міського голови Олексій Гончаренко, заступник міського голови, в.о. керуючого справами Людмила Осейко, начальник юридичного відділу Іван Власенко, начальник відділу забезпечення роботи міської ради Леся Мифодюк, вони, посилаючись на норми законів України, довели, що корупційних порушень ні в проведенні, ні в організації роботи комісії не було.
 

На останок бесіди Віктор Антонович зазначив, що дуже сподівається, що політична боротьба і синдром виборів не затуманять здоровий глузд депутатів, які все ж, треба сказати, працювали впродовж року, і вони переосмислять свою поведінку, вибачаться перед працівниками відділу забезпечення роботи міської ради і зосередять свої сили не на політичних іграх, а на роботі на благо міста і смілян.

Популярні теми

04.03.2024, 11:28
Троє громадян підозрюються у державній зраді та співпраці з рф
20.03.2024, 14:45
Керівником обласної прокуратури повідомлено про підозру депутату Чигиринської міської ради
20.03.2024, 14:42
Відбувся творчий вечір "Модулі життя Віки Сінаєвської"
18.03.2024, 12:32
Ухилення від сплати аліментів на утримання дітей: результати роботи ювенальних прокурорів

Публікації

11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]