Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
ОБГОВОРЕНІ СПІЛЬНІ МІСЬКРАЙОННІ ЗАХОДИ З НАГОДИ ДНЯ СКОРБОТИ ТА ВШАНУВАННЯ ПАМ'ЯТІ ЖЕРТВ ВІЙНИ В УКРАЇНІ

Сьогодні, 16 червня, міський голова Олексій Цибко, секретар міської ради Віктор Федоренко та голова районної ради Володимир Грошев детально обговорили спільні міськрайонні заходи з нагоди Дня скорботи та вшанування пам'яті жертв війни в Україні.

Напередодні також відбулося розширене засідання організаційного комітету з обговорення заходів за участю представників ветеранської організації, керівників структурних підрозділів виконавчого комітету. Карантинні заходи та обмеження не дали можливості у повній мірі провести заходи з нагоди Дня пам'яті та примирення, Дня Перемоги. Представники влади та ветеранської організації у травні відвідали на дому обмежену частину ветеранів Другої світової війні.

Міський голова та голова районної ради, підкреслюючи першочергове завдання влади щодо соціального захисту ветеранів Другої світової війни, збереження  пам'яті молодим поколінням про трагічні сторінки історії України ХХ століття, узгодили проведення міськрайонних заходів. Планується першочергово представниками влади, ветеранськими організаційми міста та району відвідати на дому живих свідків Другої світової війни, вручити продуктові набори та пам'ятні медалі з нагоди 75-річчя Перемоги. За пропозицією ветеранської організації 22 червня символічно о 4-00 годині ранку будуть покладені квіти до Меморіалу Слави у центральному міському парку. Протягом дня відбудуться покладання квітів до братських могил на території міста та району, проведено зібрання представників громадськості у міському Будинку культури.

Популярні теми

Публікації

06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]