Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Підозрювану в скоєнні смертельної ДТП екс-депутатку Любов Савченко було залишено на волі
Під час засідання Придніпровського районного суду міста Черкаси підозрювану в скоєнні смертельної ДТП екс-депутатку Любов Савченко було залишено на волі.

 Любов Савченко, якій повідомили про підозру в скоєнні фатальної дорожньо-транспортної пригоди майже через півроку після ДТП, у залі суду заперечила свою вину. На противагу цьому прокурор клопотав про обрання для неї запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту, зважаючи на тяжкість скоєного правопорушення. Про це пише "Про все".

У відповідь на це захисник Любові Савченко заявив, що підозра його підзахисній є необґрунтованою, оскільки експертизи, які б доводили її вину, ще й досі тривають. Крім того, адвокат зазначив, що Савченко є інвалідом другої групи та потребує невідкладного стаціонарного лікування в неврологічному відділенні лікувального закладу..

Підозрювана на свій захист повідомила, що не винна у ДТП. За її словами саме загиблий велосипедист є винуватцем аварії..

"Я їхала на малій швидкості, не порушуючи правил дорожнього руху. Я бачила, що переді мною обабіч дороги їдуть два велосипедисти. Коли я майже зрівнялася з ними, один з велосипедистів різко виїхав на дорогу і в мене не було можливості уникнути зіткнення", − повідомила підозрювана..

В той же час пані Савченко зазначила, що дуже шкодує, що внаслідок події загинула людина, однак просила не обмежувати її свободи..

"Я працюю директором великого меблевого підприємства, яке є найбільшим платником податків у м. Сміла. Якщо я не зможу контролювати виробничий процес, то підприємство може втратити свій дохід, що вплине на сплату податків у міський бюджет", − повідомила пані Савченко..

Повернувшись із нарадчої кімнати, слідчий-суддя Придніпровського районного суду Михальченко ухвалила відмовити в повному обсязі клопотанню слідчого..

Нагадаємо, 17 червня 2018 року автомобіль "MERCEDES-BENZ", яким керувала Любов Савченко, рухаючись по автодорозі "Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань" з порушенням Правил дорожнього руху, від м. Черкаси в напрямку м. Сміла, здійснив наїзд на 28-річного велосипедиста, внаслідок чого останній помер на місці пригоди..

За вчинене жінці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років..
 

Прокуратура оскаржить судове рішення про відмову в задоволенні клопотання про обрання запобіжного заходу жительці м. Сміла Л.Савченко

 

Популярні теми

04.03.2024, 11:28
Троє громадян підозрюються у державній зраді та співпраці з рф
20.03.2024, 14:45
Керівником обласної прокуратури повідомлено про підозру депутату Чигиринської міської ради
20.03.2024, 14:42
Відбувся творчий вечір "Модулі життя Віки Сінаєвської"
18.03.2024, 12:32
Ухилення від сплати аліментів на утримання дітей: результати роботи ювенальних прокурорів

Публікації

11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]