Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
ПОСАДОВЦЯМ, ЯКІ ПРИКАРМАНИЛИ ПІД ЧАС РЕМОНТУ ТРОТУАРУ 57 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ, ПОВІДОМИЛИ ПРО ПІДОЗРУ

Завершено досудове розслідування у справі щодо підприємця та інженера технічного нагляду за фактом привласнення коштів під час виконання робіт з капремонту тротуару вулиці Смілянська в Черкасах.

Установлено, що підрядник за попередньою змовою з інженером технічного нагляду вніс до актів виконаних робіт неправдиві відомості. У документі зазначили будівельні роботи, які фактично не виконувались та матеріали, які не використовувались. Таким чином привласнили 57 тис. грн.

Приватному підприємцю повідомлено про підозру у привласненні чужого майна, підробленні офіційного документа та використання підробленого документа.

Разом з цим, повідомлено про підозру інженеру технічного нагляду у пособництві привласнення чужого майна, шляхом зловживання службовим становищем та видачу завідомо неправдивих офіційних документів.

Санкція тяжчого зі злочинів передбачає обмеження волі на строк від трьох до п’яти років або позбавлення волі на строк від трьох до восьми років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, повідомили у Черкаській окружній прокуратурі.

Популярні теми

Публікації

06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]