Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Правоохоронці Черкащини затримали чоловіка, який перебував у розшуку за нанесення тяжких тілесних ушкоджень малолітній дитині
Підозрюваного затримали за місцем проживання його співмешканки у місті Сміла. Також, під час проведення обшуку, поліцейські вилучили обріз мисливської рушниці та набої до неї. Чоловіку оголошено про підозру та обрано запобіжний захід тримання під вартою.

В кінці минулого року в місті Сміла перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, чоловік на одній із вулиць міста наніс тяжкі тілесні ушкодження малолітній дитині та зник з місця події. За вказаним фактом правоохоронці розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Зловмисником виявився раніше судимий за тяжкий злочин місцевий житель, якого працівники поліції оголосили у розшук.

Під час проведення ряду оперативно-розшукових заходів по встановленню місцезнаходження зловмисника, до поліцейських надійшла інформація, що підозрюваний тимчасово перебуває у місті Сміла та у своєму користуванні має вогнепальну зброю. Так, поліцейськими Смілянського відділу поліції, спільно з працівниками КОРД ГУНП в Черкаській області, було затримано підозрюваного за місцем проживання його співмешканки. Під час проведення обшуку поліцейські вилучили обріз мисливської рушниці та набої до неї, речові докази направлено на експертизу.

Як розповів начальник ГУНП в Черкаській області Валерій Лютий на даний час Смілянським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження), частиною 4 статті 296 (Хуліганство) та частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Чоловіку оголошено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.


 

Популярні теми

04.03.2024, 11:28
Троє громадян підозрюються у державній зраді та співпраці з рф
20.03.2024, 14:45
Керівником обласної прокуратури повідомлено про підозру депутату Чигиринської міської ради
20.03.2024, 14:42
Відбувся творчий вечір "Модулі життя Віки Сінаєвської"
18.03.2024, 12:32
Ухилення від сплати аліментів на утримання дітей: результати роботи ювенальних прокурорів

Публікації

12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]