Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Про візит народного депутата до Костянтинівської школи
21 лютого перший заступник голови Смілянської районної державної адміністрації Олексій Пєчніков разом з народним депутатом України Сергієм Рудиком із робочим візитом відвідали Костянтинівську школу.
 

 У попередні роки тут, за сприяння народного обранця було придбано професійну кухонну плиту для шкільної їдальні, замінено частину старих вікон на нові – теплоощадні, облаштовано кабінет хімії. Користуючись нагодою перший заступник голови РДА та народний депутат відвідали урок історії, який віднедавна проводиться у оновленому навчальному класі, кошти на облаштування якого Сергію Рудику вдалося залучити із державного бюджету. Окрему подяку, – за наполегливість і професіоналізм, – народний депутат та керівник району висловили директорові школі Інессі Гончаренко та вчителю історії Андрію Громовому.

 Відразу після Костянтинівки нардеп відвідав Березняківську школу, де зустрівся з головою Березняківської ОТГ Надією Гончаренко, педагогічним колективом, учнями місцевої школи, а також шкільним пісенним колективом «Барви», – багаторазовим переможцем Міжнародних та Всеукраїнських пісенних конкурсів. Користуючись нагодою парламентар спільно із головою громади та директором школи Валентиною Гнатенко відкрили новий комп’ютерний клас, до комплектування якого долучилася голова громади та місцеві підприємці.

За інформацією Смілянської райдержадміністрації

 

Популярні теми

Публікації

12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]