Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Проблеми з теплопостачанням у Смілі вирішимо без жодних пафосних «включень» вентиля у прямому ефірі – Корнієнко*
У Смілі відбулась зустріч з представниками першої десятки списку політичної партії «СЛУГА НАРОДУ» – Олександром Корнієнком, Анастасією Красносільською, та кандидаткою у народні депутати від цієї політичної сили по 198 виборчому округу Наталією Д’яченко.

– Усі ми побачили спротив старої корупційної системи новообраному Президенту України Володимиру Зеленському. Це стосується як кадрових призначень, так і внесених ним до Верховної Ради України законопроектів. Тому ми повинні підтримати його 21 липня, проголосувавши за політичну партію «СЛУГА НАРОДУ» і за кандидата від «СЛУГИ НАРОДУ» по 198 округу Д’яченко Наталію, бо кожен народний депутат та його голос у Верховній Раді буде важливий, – закликав керівник штабу партії «СЛУГА НАРОДУ» Олександр Корнієнко.
Наталія Д'яченко- кандидат у народні депутати України від політичної партії СЛУГА НАРОДУ по округу №198
За словами Анастасії Краснопільської, боротьба з корупцією – це топ-пріоритет роботи партії у парламенті.

– Усіх хвилює питання високих тарифів, стану доріг, тощо. Рішення насправді просте. З платіжок просто потрібно прибрати корупційну складову, яка закладена туди задля збагачення двох-трьох осіб в країні. Ми зробимо, і ви побачите це у своїх платіжках у вигляді зниження цін мінімум на 30%, – наголосила Анастасія Красносільська.

Вона пояснює: коли ремонти та будівництво доріг відбуватимуться прозоро, то їхня якість буде вищою, а вартість робіт – значно меншою. Також Красносільська пообіцяла надати можливість вільно розвиватися місцевому бізнесу.

Першочерговим напрямком своєї роботи у статусі народного депутата України кандидат по 198 округу від партії «СЛУГА НАРОДУ» Наталія Д’яченко вважає вирішення проблеми тепло- та водопостачання Сміли. Також кандидатка наголосила, що добре знає питання, які турбують виборців Смілянського, Кам’янського та частини Черкаського районів, що входять до 198 виборчого округу і пообіцяла їх вирішувати. Підтримав її і Олександр Корнієнко.

– Ми знаємо про проблеми Сміли із теплопостачанням і обіцяємо їх вирішити без жодних пафосних «включень» вентиля в прямому ефірі, – заявив голова штабу політичної партії «СЛУГА НАРОДУ» під час зустрічі з виборцями у Смілянському міському будинку культури.

Мешканці 198 округу піднімали питання щодо продовження реформи з децентралізації влади командою новообраного Президента України. Олександр Корнієнко наголосив на незворотності реформи:

– Тема важлива, тема гостра. Ми нею будемо займатися обов’язково. Ми децентралізацію доведемо до завершення і в процесі, будемо ті речі, які вас хвилюють, вирішувати, - підсумував він.

Популярні теми

24.04.2024, 14:28
Увага!
25.04.2024, 08:12
У селі на Черкащині на одній з вулиць підтопило більше десяти будинків (ФОТО)
25.04.2024, 08:07
На жаль, знову ворог поцілив по Смілі
24.04.2024, 14:58
Вбивство в Черкасах: до 10 років ув’язнення засуджено місцевого жителя

Публікації

10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]