Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
ПРОДОВЖЕННЯ СЕСІЇ ЗНОВУ НЕ ВІДБУЛОСЯ. ПРАЦІВНИКИ МЕДИЧНИХ ЗАКЛАДІВ ЗАЛИШАЮТЬСЯ ЗАРУЧНИКАМИ СИТУАЦІЇ.

Заплановане на 16 червня проведення пленарного засідання міської ради знову не відбулося - зареєструвалося 13 депутатів. І знову в даній ситуації заручниками ситуації залишилися медичні працівники - працівники трьох поліклінічних закладів міста на даний час не отримали заробітну плату за травень місяць.

Міський голова Олексій Цибко проінформував присутніх про відсутність результатів його вчорашньої зустрічі з групою депутатів, попросив вибачення у присутніх в залі керівників поліклінічних закладів за таку ситуацію із виплатою заробітної плати. Олексій Цибко зазначив, що готовий до конструктивної розмови, завжди буде спрямовувати кошти міського бюджету на фінансування виплат по захищенним статтям та на необхідні для міста соціально-економічні об'єкти та заходи.

Начальник юридичного відділу Андрій Журіда зачитав правовий висновок щодо направлених до міської ради документів засідання групи депутатів 2 червня (повний текст буде опублікований) та запропонував, як він вважає, єдиний правомірний варіант виходу із ситуації, - доповнити рішення щодо внесення змін до міського бюджету на 2020 рік, прийняте ще на 1-му пленарному засіданні, включивши до нього пункти виділення коштів на заробітну плату медичним працівникам та оплату пільгових ліків.  

На завершення міський голова Олексій Цибко та секретар ради Віктор Федоренко привітали із 60-річчям депутата міської ради Володимира Примака, побажавши міцного здоров'я, родинного благополуччя та подякували за співпрацю у вирішенні питань місцевого самоврядування.  

Популярні теми

Публікації

06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]