Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Продовжилось пленарне засідання сорок шостої сесії Смілянської районної ради сьомого скликання
06 лютого продовжилось пленарне засідання сорок шостої сесії Смілянської районної ради сьомого скликання, яке провів голова ради Володимир Грошев.

 За затвердженим порядком денним депутатами розглянуто вісім питань.

Перед розглядом питань голова ради нагадав депутатам про необхідність виконання ними положень законодавства щодо звітування про роботу на окрузі та декларування доходів.

Після двогодинного обговорення депутатами прийнято рішення про внесення змін до районного бюджету.

Далі депутати ради прийняли рішення щодо реорганізації Смілянської центральної районної лікарні ім.Софії Бобринської та затвердили склад відповідної комісії; надали дозвіл Смілянській центральній районній лікарні ім.Софії Бобринської на оголошення конкурсу на право оренди частини приміщення; призначили директора комунальної установи «Інклюзивно- ресурсний центр» Смілянської районної ради Черкаської області.

Заслухали інформації щодо ходу виконання раніше прийнятих програм: щодо медичного, соціального забезпечення, адаптації, психологічної реабілітації, професійної підготовки (перепідготовки) учасників антитерористичної операції,родин Героїв Небесної Сотні, постраждалих під час Революції Гідності та бійців – добровольців на 2018-2022 роки; зайнятості населення Смілянського району».

Також було внесено зміни до рішень «Про обрання складу постійних комісій районної ради» та «Про розподіл депутатів Смілянської районної ради за виборчими округами», якими до відповідних комісій і округів введено депутатів, що ввійшли до складу ради за заміщенням та набули повноважень 30 січня, повідомляють в районній раді.

Популярні теми

Публікації

12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]