Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Прокуратура відстояла в апеляційному суді справу про повернення територіальній громаді м. Черкаси будинків для відпочинку вчителів на березі

Прокуратура захистила інтереси держави в суді апеляційної інстанції в справі за позовами Черкаської місцевої прокуратури про повернення будинків для відпочинку, що входять до цілісного майнового комплексу «База вчителів», та скасування незаконної реєстрації права власності на них за окремими громадянами.

У перегляді справи прокурором повною мірою доведено безпідставність позиції апелянтів та підтверджено факт неправомірності оформлення фізичними особами правовстановлюючих документів на спірне майно та земельні ділянки, розташовані на березі р. Дніпро, вартістю понад 9 млн грн.

Нагадаємо, що у 2020 році обласною прокуратурою встановлено, що фізичні особи незаконно набули право власності на 14 будинків для відпочинку, що є комунальною власністю, в зв’язку з чим, прокуратурою заявлено до суду 14 відповідних позовних заяв, які були судом задоволені.

Не бажаючи повертати незаконно набуте майно, відповідачами оскаржено рішення суду першої інстанції в апеляційному порядку, але суд залишив апеляційні скарги відповідачів без задоволення. Наразі в суді апеляційної інстанції перебуває на розгляді ще 5 апеляційних скарг.

Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

Популярні теми

Публікації

06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]